105 συλλήψεις σε μία ημέρα στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9/2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 1.222 άτομα, εκ των οποίων τα 881 ήταν ημεδαποί και 341 αλλοδαποί, καθώς και σε 860 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 178 άτομα, από τα οποία 97 ήταν ημεδαποί και 81 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 105 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 21 άτομα κι ειδικότερα: Δύο ημεδαποί και δύο  αλλοδαποί για ναρκωτικά, τρεις ημεδαποί κι ένας αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 13 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Περιφέρεια βεβαιώθηκαν συνολικά 230 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: 37 μέτρα καλώδιο και προϊόντα παραεμπορίου στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης στην Αρκαδία, ποσότητα κάνναβης 206 γραμμαρίων, αεροβόλο πιστόλι και 10 μεταλλικά σφαιρίδια, στην Κορινθία, μικροποσότητες, τσιγαριλίκι και τρίφτης κάνναβης  στη Λακωνία, ποσότητες κάνναβης 116,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και 10 ναρκωτικά δισκία στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr