ΔΗΜ.ΤΕ Σπάρτης: «Αποτελεί αντιδημοκρατική συμπεριφορά η έκφραση ότι η τοπική λειτουργεί ως «μαγαζάκι»

Απάντηση στο μέλος της ΝΔ Κωνσταντίνο Σκάγκο, αναφορικά με τη δημοσίευση του σχολίου του με τίτλο: «Η τοπική της Ν.Δ. δεν είναι μαγαζάκι κανενός», που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του «ΛΤ» απέστειλε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης κ. Ιωάννης Ρασσιάς.

Ο κ. Ρασσιάς στην επιστολή του τονίζει ότι η ΔΗΜ.ΤΕ δεν συμμετείχε στη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και ότι είχε ενημερώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων τα μέλη του κόμματος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Αναφέρει η ανακοίνωση:
«Μετά λύπης μας λάβαμε γνώση του δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Λακωνικός Τύπος» της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου 2022 με τον τίτλο: «Η τοπική της Ν.Δ. δεν είναι μαγαζάκι κανενός», που αφορά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας που διοργάνωσε η Δ.Ε.Ε.Π. Λακωνίας και όχι η Τοπική Επιτροπή Σπάρτης.

Στην επιστολή, που υπογράφει το μέλος του κόμματος κ. Σκάγκος Κωνσταντίνος, διατυπώνεται μομφή ενάντια στη Διοίκηση της Τοπικής Επιτροπής Σπάρτης για το γεγονός ότι κάποια μέλη δεν προσκλήθηκαν στην εκδήλωση. Τονίζουμε ότι η εκδήλωση δε διοργανώθηκε από τη ΔΗΜ.Τ.Ε. Σπάρτης αλλά από τη Δ.Ε.Ε.Π. Λακωνίας, γι’ αυτό παρευρέθηκαν αιρετά μέλη από τις ΔΗΜ.Τ.Ε. όλου του νομού. Ωστόσο, η Δ.Ε.Ε.Π. Λακωνίας ανάρτησε ανακοίνωση στη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία καλεί τα μέλη της να δηλώσουν την παρουσία τους στον Γραμματέα της Επιτροπής, με σεβασμό στα μέτρα προφύλαξης για την πρόληψη της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Η ΔΗΜ.Τ.Ε. κατηγορείται για αλα καρτ προσκλήσεις και για παλαιοκομματικές πρακτικές «τύπου Κρούεζα», ενώ δε συμμετείχε στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Η Τοπική Επιτροπή Σπάρτης διαθέτει έδρα, τηλέφωνο, e-mail και σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου, όσα μέλη επιθυμούν να ενημερωθούν ή ενδιαφέρονται για το έργο της, μπορούν να χρησιμοποιήσουν.
Η ΔΗΜ.Τ.Ε. Σπάρτης ανέδειξε πρόσφατα, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, τον πρόεδρο και τα μέλη της. Αποτελεί αντιδημοκρατική και προσβλητική συμπεριφορά η έκφραση ότι η τοπική λειτουργεί ως «μαγαζάκι».

Όσα μέλη της Νέας Δημοκρατίας επιθυμούν να ενημερώνονται για το έργο και τις δράσεις της ΔΗΜ.Τ.Ε. Σπάρτης, καλό είναι να χρησιμοποιούν τους διαθέσιμους τρόπους ενημέρωσης και επικοινωνίας, προκειμένου να μην εκτίθενται με άστοχες ανακοινώσεις παρόμοιου τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μαζί μπορούμε!».

Πηγή: lakonikos.gr