Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Σπάρτης: «Δηλώνουμε πως είμαστε στην πρώτη γραμμή»

Με σχόλιό της η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Σπάρτης, αναφέρεται στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ΔΣ του δήμου, ενώ υπογραμμίζει πως τα προβλήματα των πολιτών δεν λύνονται με πολιτικά παιχνίδια και τερτίπια, αλλά με αγώνα και δικαίωση. 

Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:
«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε όλοι τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σπάρτης.

Από τη μια έχουμε τα ρεζιλίκια του κ. Δούκα! Εμείς, και πριν τις εκλογές είχαμε επισημάνει ότι τίποτα θετικό δεν είχε να περιμένει ο λαός της Σπάρτης από την εκλογή του κ. Δούκα, που το τερμάτισε με τις κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις του. Δηλώσεις που χαρακτηρίζουν τον ίδιο και τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο και σε καμία περίπτωση το λαό της Σπάρτης.

Από την άλλη έχουμε τους κ. Αργειτάκο και Βαλιώτη, που στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διαφοροποιηθούν από τον Δούκα, μέχρι τώρα συμμετέχουν σε επιτροπές και επιτροπάτα, μαζί έχουν ψηφίσει τους προϋπολογισμούς του δήμου, της ΔΕΥΑΣ με τις υπέρογκες αυξήσεις, και σχεδόν ότι έχει φέρει ο Δούκας στο δημοτικό συμβούλιο, έχουν χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε επιχειρηματικούς ομίλους και θα μας φορτώσουν εκατομμύρια ευρώ από τα σκουπίδια. Χρησιμοποιούν παιδιάστικα κόλπα και απέχουν από το δημοτικό συμβούλιο μήπως και κερδίσουν πρόσκαιρα πολιτικά και ψηφοθηρικά οφέλη. Αναρωτιόμαστε, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχουν, αφού έπαιξαν το κακόγουστο θέατρό τους ή όχι; Δυστυχώς για εσάς κύριοι, σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και θα σας γυρίσει την πλάτη, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Εμείς δηλώνουμε ότι σε αυτή την παρωδία δεν συμμετέχουμε και είμαστε στην πρώτη γραμμή, για να επιλυθούν τα προβλήματα του κόσμου, τα οποία δεν λύνονται με πολιτικά παιχνίδια και τερτίπια, αλλά με αγώνα και διεκδίκηση!?

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr