Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, 13:35

Θεοδωρικάκος: Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή

Η ομαλή διεξαγωγή του Final Four που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και η οπαδική βία γενικότερα, ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιου, στην συνάντηση εργασίας που είχαν στο γραφείο του υπουργού.

«Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να βάλουμε τέλος στον χουλιγκανισμό», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Θεδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media, με αφορμή την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός στην ανάρτηση του αναφέρει: «Στη συνάντηση εργασίας που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο Κρήτης, η συζήτησή μας επικεντρώθηκε γύρω από την καταπολέμηση της οπαδικής βίας. Τώρα, είναι η κατάλληλη ώρα να βάλουμε τέλος στη βία και στον χουλιγκανισμό, είτε είναι μέσα είτε είναι έξω από τα γήπεδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάνουμε πράξη το σύνθημα: Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, 13:35

Το διαβάσαμε ΕΔΩ