Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 00:11

Παντελής Παντελίδης: Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη έξι χρόνια μετά τον θάνατό του

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης, σε ηλικία 33 ετών, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το τζιπ το οποίο οδηγούσε ο τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Μαζί του επέβαιναν δύο γυναίκες, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στη γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση των έξι χρόνων.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο όχημα με τον τραγουδιστή εκείνη την ημέρα και το όνομά της έχει ταυτιστεί με τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«6 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έχασε την ζωή του ένας φίλος. Ένα κεράκι πάντα το ανάβω σε όποια εκκλησία βρεθώ για τον Παντελή και για το μπαμπά μου. Ίδια ηλικία έφυγαν και οι δυο από τροχαίο ατύχημα.

Δεν ήθελα να γράψω τίποτα. Αν δεν γράψω θα δεχτώ μηνύματα και σχόλια ότι ξέχασα τον Παντελή, αν γράψω θα με βρίζουν γιατί επιζητώ δημοσιότητα. Ποια γνώμη να ευχαριστήσεις; Άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ.

Αποφάσισα να πω κάτι αληθινό και ανθρώπινο μετά από τόσα χρόνια ότι εγώ αυτή την ιστορία την παντρεύτηκα. Με ακολουθεί παντού. Οι φήμες που βγήκαν είναι εμπόδιο σε πολλά πράγματα στη ζωή μου.

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 00:12