Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 13:56

Στην Αθήνα ο 64ος γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας - Τουρκίας

Στις 22 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα, στην Αθήνα, ο 64ος γύρος των Διερευνητικών Επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Παράλληλα, ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Sedat Onal, τη Δευτέρα στο πλαίσιο προώθησης του διαλόγου με την Τουρκία στα θέματα της θετικής ατζέντας στον οικονομικό και εμπορικό τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, πρόκειται για την τρίτη συνάντηση των δύο Υφυπουργών στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της θετικής ατζέντας, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον Απρίλιο του 2021 και εγκαινιάστηκε με την πρώτη συνάντηση των δύο Υφυπουργών στην Καβάλα, στις 28-29 Μαΐου του ίδιου έτους. Η δεύτερη συνάντηση των κ.κ. Φραγκογιάννη και Onal έλαβε χώρα στην Αττάλεια, στις 16 Ιουνίου 2021.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 13:56

Το διαβάσαμε ΕΔΩ