Αιχμηρή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ για τον Παύλο Πολάκη 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε τα όσα ανάφερε σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μάντζου

«Για πολλοστή φορά, ο κ. Παύλος Πολάκης ανέλαβε χθες να μιλήσει αντί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας προφανώς λάβει από τον ίδιο το σχετικό δικαίωμα.

Με το ύφος του και τις απειλές του επιβεβαίωσε πλήρως όσα επισήμανε ο Πρόεδρός μας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όσο για τα περί «ίσων αποστάσεων» και «προοδευτικής κυβέρνησης», καλά θα κάνει ο κ. Πολάκης να διαβάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γιώργου Τσίπρα για… πιθανή συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία…»

Επίθεση Πολάκη σε Ανδρουλάκη: Τώρα απαντώ ευγενικά – Την επόμενη θα είναι αλλιώς

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εμφανίστηκε ενοχλημένος από την πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Action24, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι τέτοιες συμπεριφορές που θυμίζουν τον Όρμπαν, δεν θα ήταν ανεκτές στο κόμμα του. Επιπλέον, ερωτηθείς για το προοδευτικό μέτωπο που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Προοδευτικό μέτωπο με ποιους; Με τον Πολάκη;».

Στη συνέχεια, μέσω της ανάρτησής του, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον Νίκο Ανδρουλάκη, καταλήγοντας σε απειλές «Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου και της καταγωγής σου, σήμερα σου απαντώ ευγενικά. Η επόμενη φορά…θα είναι ΑΛΛΙΩΣ!»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Νίκο Ανδρουλάκη,
όταν στην προσπάθειά σου να ισορροπήσεις στην τακτική που σου έχουν υποδείξει οι επικοινωνιολόγοι περί “ίσων αποστάσεων”, συγκρίνεις τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για την επιτάχυνση της απονομής Δικαιοσύνης:
-μέσω ίδρυσης δεύτερης Σχολής Δικαστών
-με την ενοποίηση για τις υποθεσεις διασπαθισης δημοσίου χρηματος της προανακρισης με την κυρία ανάκριση για να οδηγούνται γρήγορα στην δικαστική αίθουσα τα σκάνδαλα…
με τις πρακτικές του Όρμπαν και του Κατσίνσκι,
ΕΝΩ δεν έχεις πει ποτέ ούτε λέξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με ΠΡΑΞΕΙΣ:
– έχει συγκεντρώσει στο Γραφείο του για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία όλους τους νευραλγικούς τομείς (από ΕΥΠ και ΕΡΤ/ΑΠΕ-ΜΠΕ μέχρι το μοίρασμα των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης), εφαρμόζοντας τη λουδοβίκεια λογική ότι “Το Κράτος είναι ΑΥΤΟΣ”
– έχει απογυμνώσει από κάθε ουσιαστική αρμοδιότητα και από στελεχιακό δυναμικό τις Ανεξάρτητες Αρχές και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, για να κάνουν party τα καρτέλ των κολλητών του,
– έχει θεσπίσει με νόμους-Ντροπολογίες το ακαταδίωκτο ή την αμνηστία μελών διοικήσεων Οργανισμών, Τραπεζών και Επιτροπών Φορολογικών Ελέγχων, ακόμα και όταν η Δικαιοσύνη τους έχει παραπέμψει με βαρύτατες κατηγορίες για απιστία σε βάρος του Δημοσίου,
– έχει αλώσει το Κράτος, φτιάχνοντας κομματικό “στρατό” από παχυλά αμειβόμενους μετακλητούς και golden boys, παρακάμπτοντας και ακυρώνοντας ακόμα και τον νόμο Πεπονή για το ΑΣΕΠ,
– έχει εγκαθιδρύσει καθεστώς μονοφωνικού “πλουραλισμού”, εξαγοράζοντας τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ και στοχοποιώντας και διώκοντας κάθε αντίθετη ή μη αρεστή σε αυτόν φωνή και
– έχει καταλύσει την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, διώκοντας δικαστικούς λειτουργούς επειδή έπραξαν το καθήκον τους,
αυτό που ευαγγελίζεσαι Νίκο Ανδρουλάκη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με προοδευτική κατεύθυνση, αλλά με επάνοδο στο πιο απεχθές πρόσωπο της διακυβέρνησης Σημίτη!
ΥΓ: Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου και της καταγωγής σου, σήμερα σου απαντώ ευγενικά. Η επόμενη φορά…θα είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή