Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022, 00:05

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στο Βόλο ταξιδεύει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τις ευρω-ήττες τους, από Αταλάντα και Μίντιλαντ, αντίστοιχα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να επιστρέψουν στις εγχώριες υποχρεώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό με τον… απρόβλεπτο Βόλο, θέλοντας να διατηρήσουν ή και να διευρύνουν τη διαφορά των εννέα βαθμών από τους «ασπρόμαυρους». Οι οποίοι, από την πλευρά τους, θα βρουν μπροστά τους έναν διαφορετικό Άρη, έπειτα από την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου και την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χερμάν Μπούργος.

Αναμέτρηση που ενδεχομένως κρίνει αρκετά αναφορικά με την είσοδο στα Play Off είναι αυτή που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στη ντεφορμέ ΑΕΚ και τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τους δυο συλλόγους, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να φιλοδοξεί να κάνει τρεις τις σερί ήττες του «Δικεφάλου» και να τον πιάσει στη βαθμολογία.

Ματς «εξάποντο» στη μάχη για την παραμονή είναι αυτό της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να σκέφτεται και τον διπλό ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να σκέφτεται πώς… θα σκοράρει – δέκα έγιναν τα συνεχόμενα ματς δίχως γκολ για τον Απόλλωνα!

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός έχασε με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης. Στο 0-0 έμειναν Ιωνικός και ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Απόλλων Σμύρνης Cosmote Sport 3

17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός Cosmote Sport 2

19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 1

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΟΚ Novasports Prime