Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι στο πλαίσιο των εκτάκτων εργασιών ελέγχου και άρσης επικινδυνότητας κατάρρευσης δομικών υλικών της Χανιώπορτας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τελικά την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο (Χανιώπορτα).
Θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
• την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, από 8:00 έως 15:00, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λ. 62 Μαρτύρων, από την συμβολή της με την οδό Θερίσσου (κυκλικός κόμβος Σταδίου Ελευθερίας) μέχρι την συμβολή της με την Λ. Πλαστήρα (κυκλικός κόμβος Χανιώπορτας). Η διακοπή κυκλοφορίας αφορά στο ρεύμα εισόδου στην πόλη του Ηρακλείου (δηλαδή στο ρεύμα από τον κυκλικό κόμβο του Σταδίου Ελευθερίας προς την Λ. Καλοκαιρινού). Τα οχήματα που οδηγούνται προς το κέντρο του Ηρακλείου μπορούν να ακολουθούν την πορεία, 62 Μαρτύρων – Μάχης Κρήτης – Εφόδου – Παραλιακή Λεωφόρος – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.
• την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, από 8:00 έως 15:00, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λ. 62 Μαρτύρων, από την συμβολή της με την οδό Θερίσσου (κυκλικός κόμβος Σταδίου Ελευθερίας) μέχρι την συμβολή της με την Λ. Πλαστήρα (κυκλικός κόμβος Χανιώπορτας). Η διακοπή κυκλοφορίας αφορά στο ρεύμα εξόδου από την πόλη του Ηρακλείου (δηλαδή στο ρεύμα από την Λ. Καλοκαιρινού προς την οδό Θερίσσου). Για την αποσυμφόρηση του κέντρου και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού, μόνο για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί αντιδρόμηση του ανατολικού τμήματος της Λ. 62 Μαρτύρων (το τμήμα που εφάπτεται στο Στάδιο της Ελευθερίας), το οποίο εκτάκτως μετατρέπεται από λωρίδα εισόδου στην πόλη σε λωρίδα εξόδου. Και πάλι τα οχήματα που οδηγούνται προς το κέντρο του Ηρακλείου, μπορούν να ακολουθούν την πορεία, 62 Μαρτύρων – Μάχης Κρήτης – Εφόδου – Παραλιακή Λεωφόρος – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ