Θλίψη στους Μολάους για την απώλεια του Χρήστου Σμυρναίου

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία των Μολάων -και όχι μόνο- στο άγγελμα θανάτου του Χρήστου Σμυρναίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη και νοσηλεία. Ο εκλιπών, που ήταν ένα ιδιαίτερο αγαπητό και δραστήριο πρόσωπο με διάθεση για προσφορά στον τόπο του, είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στον κλάδο της εστίασης, ενώ παλαιότερα είχε απασχοληθεί και ως οδηγός λεωφορείου. Παράλληλα, ο αποθανών υπηρέτησε και ως παράγοντας στον χώρο του αθλητισμού, διατελώντας στο παρελθόν πρόεδρος του συλλόγου ΑΠΟΕΛ Μολάων και συμβάλλοντας ενεργά στη διάδοση κι ανάπτυξη των αθλημάτων και των σπορ στην περιοχή.

Σε κλίμα οδύνης, η εξόδιος ακολουθία τελείται στις 4:00 μμ της Δευτέρα (21/2) στον Ιερό Ναό Γεννήσως του Χριστού στους Μολάους, παρουσία συγγενών, φίλων και γνωστών του εκλιπόντος. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθεί χρηματική βοήθεια που θα διατεθεί στο Νοσοκομείο Μολάων.

ΕΣΠΕΠ: «Η αγάπη και προσφορά σου
θα αποτελεί οδηγό μας»
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρήστου Σμυρναίου εξέδωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ): «Ο στυλοβάτης και πρώην πρόεδρος της ομάδας ΑΠΟΕΛ Μολάων, Χρήστος Σμυρναίος, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείου του και στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ Μολάων.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Η αγάπη σου και η προσφορά σου στη νέα γενιά, στον Αθλητισμό και στο Βόλεϊ ειδικότερα, θα αποτελεί οδηγό μας για τα επόμενα χρόνια.

Χρήστο Καλό Παράδεισο…».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr