Η αγαπημένη μας φίλη Ελεάννα Μπαλάσσου, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 47 ετών, την Παρασκευή 21/01/22, βυθίζοντας σε πένθος όλους μας.

Την Κυριακή 27 Φεβρουάριου 2022, στις 9.30 το πρωί, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένη μας  Ελεάννας Μπαλάσσου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο.

H Ελεαννα μητέρα ενός αγοριού, έδινε μάχη για την ζωή της τους τελευταίους μήνες, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε .

Μια γυναίκα χαμογελαστή, δραστήρια, με διάθεση για προσφορά στην πόλη η Ελεάννα Μπαλάσσου γέννημα θρεμα Μοσχάτου, Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Μοσχάτου, έμπορος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, Πρόεδρος 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου, καθώς και μέλος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στηρίζοντας επί σειρά ετών τους εμπόρους και την προώθηση της επιχειρηματικότητας της πόλης. 

Το βιογραφικό της Ελεάννας Μπαλάσσου, όπως είχε διατυπωθεί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, όταν και εκλέχθηκε Κοινοτική Σύμβουλος Μοσχάτου με την παράταξη του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Ευθυμίου:

ΜΠΑΛΑΣΣΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΜΠΟΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Έχει ένα γιο. Πρόεδρος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου. Μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Μοσχάτου, μέλος της Ένωσης Γονέων Μοσχάτου-Ταύρου, μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων. Έχοντας ως όπλο της την αγάπη για το Μοσχάτο και ως ασπίδα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια την τιμούν με τη στήριξη τους, αλλά και των συνάδελφων της, που την εμπιστεύονται για την εκπροσώπηση τους μέσα από τη Προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου, προσπαθεί για την ανάπτυξη και την τόνωση της τοπικής αγοράς και για την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Πιστεύει στη στήριξη των συνανθρώπων της αν αυτό γίνεται με την καρδιά και είναι χαρούμενη που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για τις ιδέες της, το παιδί της και το Μοσχάτο…

Η Ελεαννα ήταν γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, προσέφερε συνέχεια ανιδιοτελώς και θα λείψει πολύ στην κοινωνία της πόλης μας…

Δυστυχώς έφυγε…

Καλό της ταξίδι…Το διαβάσαμε ΕΔΩ