Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022, 21:15

Κομμάτια το OnePlus 10 Pro!

Ο γνωστός YouTuber, JerryRigEverything, έπιασε στα χέρια του το νέο OnePlus 10 Pro και το πέρασε από τα τεστ ανθεκτικότητας, όπως συνηθίζει. Αυτήν τη φορά όμως, τα πράγματα δεν πήγαν ως συνήθως…

 

Ο YouTuber, δοκίμασε τη νέα ναυαρχίδα της OnePlus, περνώντας το από διάφορα τεστ. Η οθόνη του κινητού προστατεύεται από τις γρατζουνιές με Corning Gorilla Glass Victus, όπως και άλλες ναυαρχίδες, ενώ φαίνεται πως η οθόνη θα γρατζουνιστεί εάν έρθει σε επαφή με υλικά που έχουν “6” στην κλίμακα σκληρότητας Mohs. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, συμπεριλαμβανομένων όλων των κουμπιών. Επίσης, το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από ανάγλυφο γυαλί, το οποίο είναι σχετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές.



Η τριπλή κάμερα Hasselblad στο πίσω μέρος προστατεύεται από γρατζουνιές με ανθεκτικό γυαλί. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια ακόμα και με βαθύτερες γρατζουνιές στην οθόνη.

 

Μετά από όλες αυτές τις δοκιμές, που αντεπεξήλθε αρκετά ικανοποιητικά, έρχεται η ώρα για το τεστ “κάμψης” κι εκεί το OnePlus 10 Pro δεν τα πήγε καθόλου καλά, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάω.

 

 

Tο smartphone τσάκισε στη μέση, παρά το πλαίσιο αλουμινίου και το Gorilla Glass Victus. Αυτό οφείλεται κυρίως στη μεγάλη μονάδα κάμερας, η οποία, μαζί με το πλαίσιο, που είναι σημαντικά πιο λεπτό σε αυτό το σημείο, αποτελούν αδύναμο σημείο στη δομική ακεραιότητας της θήκης.

 

Όπως επισημαίνει ο Jerry Rig Everything, τα περισσότερα smartphones-ναυαρχίδες δεν μπορούν να σπάσουν στη μέση με γυμνά χέρια, οπότε αν αγοράσετε το OnePlus 10 Pro, θα πρέπει να το χειριστείτε με παραπάνω προσοχή.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022, 21:15