Η εµφάνισή της σε παραπέµπει σε καλλονή από τον χώρο του µόντελινγκ. Η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου διαθέτει ζηλευτή πανεπιστηµιακή µόρφωση -είναι φυσικός – µετεωρολόγος- και είναι το κορίτσι που µας ενηµερώνει για τον καιρό µέσα από τις πρωινές ενηµερωτικές εκποµπές της ΕΡΤ. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από την Ακράτα Πελοποννήσου και η µητέρα της είναι Γερµανίδα.

Άριστη µαθήτρια από πολύ µικρή, µε έµφυτη κλίση στις ξένες γλώσσες και στους υπολογιστές. Ξεκίνησε σπουδάζοντας στο τµήµα Φυσικής στο Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών. Η Πάττυ έχει Master στη Φυσική Περιβάλλοντος και τη Μετεωρολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών, ενώ έχει Master και στο Τµήµα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ, στις Στρατηγικές ∆ιαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων.

Από µικρή είχε έφεση στις θετικές επιστήµες και η Φυσική δεν άργησε να γίνει η αγαπηµένη της. Είχε, επίσης, µεγάλη αγάπη για το περιβάλλον και τον καιρό, που, όπως αποδεικνύεται, είναι ολοένα και πιο σηµαντικός παράγοντας για τη ζωή µας, λόγω των έντονων µεταβολών του. Ο χώρος των ΜΜΕ δεν την άφηνε ποτέ αδιάφορη και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα χαρούµενη που κατάφερε να παντρέψει τις δύο µεγάλες της αγάπες, τη µετεωρολογία και τη δηµοσιογραφία. Η Πάττυ µάς συστήθηκε για πρώτη φορά µέσα από το Open, έκανε ένα µικρό διάλειµµα και επέστρεψε µέσα από την ΕΡΤ.

Α∆ΥΝΑΜΙΑ

Πρότυπό της είναι οι αγαπηµένοι της γονείς, στους οποίους έχει τεράστια αδυναµία, αφού τους θεωρεί τους πιο σηµαντικούς ανθρώπους στη ζωή της, καθώς της µετέδωσαν τις αξίες, τη φιλοσοφία και την ανάγκη να καλλιεργήσει τον εαυτό της, να εξελιχθεί ως άνθρωπος, να έχει όνειρα και στόχους, αλλά να πατάει στη γη.

Της έµαθαν, επίσης, να είναι τσαµπουκάς, να έχει το θάρρος της γνώµης της και να µη φοβάται. Γι’ αυτό και, όταν το έκρινε απαραίτητο, η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου δεν άντεξε και ξέσπασε απέναντι σε όλους, γράφοντας τη δική της αλήθεια, έπειτα από σφοδρή επίθεση που δέχτηκε όταν τοποθετήθηκε στα social media για τον κοροναϊό. «Ειλικρινά, µε αηδιάζει η δηθενιά και η υποκρισία σας. Και να µε σχωράτε που, παρότι “δηµόσιο πρόσωπο”, παραµένω αυθεντικός, ειλικρινής και απλός άνθρωπος και δεν κοιτάω να αποκτήσω φανς, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά, καταπατώντας τα “πιστεύω” µου και χαϊδεύοντας αυτιά, προκειµένου να είµαι αρεστή σε όλους.

Αλλά βέβαια… Την αλήθεια πολλοί εµίσησαν, το ψέµα ουδείς», έγραψε µεταξύ άλλων στα social media. Το σίγουρο είναι πως οι τηλεθεατές ξυπνάνε µε πολλή… όρεξη, αφού η όµορφη µετεωρολόγος εµφανίζεται στις δύο πρωινές ενηµερωτικές εκποµπές της ΕΡΤ, «Από τις έξι» και «Συνδέσεις», ενώ, όποτε είναι απαραίτητο, βγαίνει και στα δελτία ειδήσεων.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 12/02/2022

Το διαβάσαμε εδώ