Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 28.2.2022 και ώρες 8:30 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ για δικαιούχους που κατοικούν σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου  Εισοδήματος (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν, με τηλεφωνική κλήση ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ή e-mail. Οι δικαιούχοι κατά τη διανομή θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Aστυνομική Tαυτότητα ή Διαβατήριο
  • Αν δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι ή οι συνδικαιούχοι απαιτείται νόμιμη εξουσιοδότηση.

Η διανομή ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται στην παραλία Μοσχάτου οδός Καποδιστρίου 1 και Ποσειδώνος, Μοσχάτο.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για την ομαλή μεταφορά των προϊόντων που θα παραλάβουν έχοντας  μαζί τους μεγάλες σακούλες, καροτσάκι λαϊκής, μέσο μεταφοράς κλπ.

Η διανομή θα υλοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να συμμορφωθούν απόλυτα με τις οδηγίες των διοργανωτών προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Πληροφορίες: τηλ. 2109418655, 2103462125Το διαβάσαμε ΕΔΩ