Ποιος θα διεκδικήσει την έδρα της Λακωνίας για το ΚΙΝΑΛ;

Ανεβαίνει το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στις εκλογικές λίστες του κόμματος μετά τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν σταθεροποίηση σε αυξημένα ποσοστά. 

Ο Νικόλας Ανδρουλάκης έχει το βλέμμα του στραμμένο στην ανάδειξη νέων στελεχών και στην αξιοποίηση τους στις μάχες της πρώτης γραμμής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», ο δυνατός παίκτης της Λακωνίας, πρώην υπουργός και πανεπιστημιακός γιατρός Λεωνίδας Γρηγοράκος αποχωρεί και σύμφωνα με πληροφορίες τη βουλευτική έδρα του κόμματος στη Λακωνία θα διεκδικήσει για πρώτη φορά η κόρη του Νάγια Γρηγοράκου.

Η κ. Γρηγοράκου επισκέφθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τη Λακωνία και έκανε επαφές με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr