Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, 20:05

Θεσσαλονίκη: «Ξεπουλάνε» λαμπάδες rapid test, Squid Game και Τiκ-Tok 

Συνήθως το rapid test το αγοράζουμε από το φαρμακείο, όμως στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να γίνει η πιο… viral λαμπάδα για το Πάσχα. Σε συγκεκριμένο κατάστημα μάλιστα στο κέντρο της πόλης, οι κωδικοί για λαμπάδες δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 900!

Η αγορά λαμπάδας αποτελεί ένα πατροπαράδοτο έθιμο στη χώρα μας, αφού συνηθίζεται λίγο πριν από το Πάσχα οι νονοί να την προσφέρουν στα βαφτιστήρια τους. Όπως είναι φυσικό, η θεματολογία του στολισμού τους εμπνέεται από την κάθε εποχή και φυσικά από την επικαιρότητα.

 

 

 

 

Έτσι, κατάστημα στη Θεσσαλονίκη ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και δημιουργεί λαμπάδα rapid test, γύρο, σουβλάκια, κούκλες, βιντεοπαιχνίδια, ακόμη και τηλεοπτικές σειρές σε μορφή λαμπάδας. Viral αυτήν τη χρόνια πρόκειται να γίνουν μεταξύ άλλων τα rapid test, ο κορωνοϊος (για ακόμη μια χρόνια), οι λαμπάδες με τους χαρακτήρες της ομώνυμης σειράς Squid Games, οι ήρωες του παιχνιδιού Among Us. Αλλά και λαμπάδες μπίρες, οινοπνευματώδη ποτά, το logo του Tik Tok, κούκλες, μουσικά όργανα και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Πηγή: GRTimes


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, 20:05

Το διαβάσαμε εδώ