Σκοπευτικοί αγώνες «Κύπελλο Γ. Γερουλάκου» στη Σπάρτη

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α! κατηγορίας ΑΓΕΝ και Παίδων (Α) & (Β) διοργανώνει το τρέχον τριήμερο (25, 26 και 27 Φεβρουαρίου), ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ». Οι αγώνες με την επωνυμία Κύπελλο «Γεωργία Δ. Γερουλάκου» είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της αθλήτριας του «ΛΕΩΝΙΔΑ», Γεωργίας Γερουλάκου, η οποία τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στις 9 Φεβρουαρίου 2013.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων «Γεωργία Δ. Γερουλάκου» στη Σπάρτη.

Αναλυτικά το  πρόγραμμα
• Παρασκευή 25/2 16:00 έως 20:00: μόνον κατηγορίες Παίδων
• Σάββατο 26/2 – 09:00 μέχρι 18:00: όλες οι κατηγορίες
• Κυριακή 27/2 – 09:00 έως 13:30: όλες οι κατηγορίες

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/2 και ώρα 2:00 μμ στον χώρο του σκοπευτηρίου.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες, οι αθλητές άνω των 12 ετών και οι συνοδοί θα είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι ή θα έχουν πιστοποιητικό νόσησης 3μήνου ή rapid test 48ώρου. Οι αθλητές έως 12 ετών μπορούν να επιδείξουν self test ή μπορούν να υποβληθούν στον έλεγχο στο στο σκοπευτήριο παρουσία του υπεύθυνου covid.

Όλοι θα φορούν μάσκα και οι αθλητές θα μπορούν να την αφαιρέσουν όταν θα είναι στην γραμμή βολής

Γενικές διατάξεις
• Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.
• Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 50 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
• Θυρίδες κατά σειρά προσέλευσης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr