Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, 20:26

Χ. Δημουλίδου: Έπαθα αυτοάνοσο μετά το εμβόλιο της Pfizer, νιώθω πειραματόζωο των φαρκακευτικών

Συνέντευξη: Λυδία Καραθανάση 

Εικονολήπτης: Χάρης Γκίκας

Μία περιπέτεια δίχως τέλος βιώνει τους τελευταίους μήνες η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε στον φακό της «Ζούγκλας» για τα προβλήματα υγείας που απέκτησε μετά τον εμβολιασμό της κατά του Covid-19.

Όπως περιγράφει, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 25 Μαΐου και τη δεύτερη στις 12 Ιουνίου. Ακούγοντας κανείς τα συμπτώματα που περιγράφει θα μπορούσε να σκεφτεί πως πρόκειται για μία αντένδειξη λίγων ημερών.

Όμως, η ζωή της  άλλαξε, μάλλον οριστικά, μέσα σε λίγα 24ωρα. Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια «Μετά τη δεύτερη δόση, ξύπνησα και νόμιζα ότι τράκαρα με τρένο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι στο κεφάλι μου είχαν βάλει τούβλα, σίδερα, ένα φοβερό βάρος. Δύο 24ωρα μετά το εμβόλιο εμφάνισα μελανιές στο αριστερό χέρι. Eίμαι ένα από τα θύματα του εμβολίου. Έχω διαγνωστεί με Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο και βρίσκομαι σε συνεχόμενη φαρμακευτική αγωγή τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια».

Η κυρία Δημουλίδου αισθάνθηκε φόβο και ανησυχία όταν είδε το πρόσωπό της να παραμορφώνεται, όταν έπεφταν τα βλέφαρά της και τούφες από τα μαλλιά της.  Παρόλ’αυτά, δεν το έβαλε κάτω. Τηλεφώνησε στην Pfizer και αφού  – σύμφωνα με τα όσα αναφέρει -μία Βιολόγος στην άλλη γραμμή της έκλεισε το τηλέφωνο, αποφάσισε να στείλει μία οκτασέλιδη επιστολή στην οποία εξηγεί στην εταιρεία τα συμπτώματα που εμφάνισε λεπτομερώς με ημερομηνίες και διαγνώσεις ιατρών.  Η απάντηση που έλαβε όμως από την φαρμακευτική για εκείνη σήμαινε όπως λέει σε ελεύθερη μετάφραση «Σας χρησιμοποιήσαμε ως πειραματόζωο και ως Πόντιοι Πιλάτοι νίπτουμε τας χείρας μας».

Η ίδια λυπάται για την υπάρχουσα κατάσταση, νιώθει «πειραματόζωο των φαρμακευτικών» και ξεσπά τονίζοντας πως «το κράτος την έχει γραμμένη».

Δείτε όλα όσα είπε στη «Ζούγκλα»:

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, 20:43

Το διαβάσαμε εδώ