Έκοψε πίτα και απένειμε βραβεύσεις ο ΑΜΟΣ (ΦΩΤΟ)

Την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης (ΑΜΟΣ).

Ο πρόεδρος του ΑΜΟΣ Θανάσης Λυκούσης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ξεκίνησε τις βραβεύσεις των αθλητών για το 2021, ενώ απέμεινε τιμητικές πλακέτες και σε όλους όσοι βοήθησαν καταλυτικά το έργο του συλλόγου.

Ειδικότερα, ο κ. Λυκούσης απέμεινε τιμητικές πλακέτες στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη, στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βερούτη, στην αντιδήμαρχο Οικονομικών & Ανάπτυξης του Δ. Σπάρτης Γεωργία Δεδεδήμου, στον τέως δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη, στον τέως αντιδήμαρχο Νικόλαο Φλώρο, καθώς επίσης και στον δασάρχη Σπάρτης Γεώργιο Ζάκα, για την έμπρακτη στήριξη τους στις προσπάθειες του συλλόγου.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Ομίλου βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο του 2021, ενώ ακολούθησε η κοπή της πίτας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr