Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022, 15:03

Survivor: Η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη σχολιάζει τη σχέση του με τη Σοφιάνα

Στην εκπομπή «Love It» μίλησε η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη από το Survivor, Κατερίνα, η οποία αναφέρθηκε στον αγαπημένο της και ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να τον αγκαλιάσει.

«Ο Γιάννης είναι πολύ αληθινό και καλό παιδί, δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να δημιουργήσει ίντριγκες. Ήμουν σίγουρη για την πορεία του στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή. Είχα προαίσθημα από την πρώτη στιγμή που βγήκε υποψήφιος ότι θα αποχωρήσει. Δεν ξέρω γιατί, το ένιωθα μέσα μου, ήταν σαν να το ζητούσε πάρα πολύ. Ήξερα ότι θα ήταν ο Γιάννης εκείνος που θα αποχωρήσει.

Ήταν σαν να το ζητούσε ο ίδιος να αποχωρήσει. Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός άνθρωπος και έβλεπα στο βλέμμα του ότι κάτι τον έχει κουράσει πολύ. Ίσως ήταν η πείνα; Το ότι δεν είχαμε καθόλου επικοινωνήσει; Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, πάνω από μισό χρόνο. Όταν μου έλεγε ότι θα μπει στο παιχνίδι, γελούσαμε, νομίζω δεν το είχε πιστέψει 100%. Έβλεπα, όμως, ότι ήταν μια εμπειρία που θέλει να ζήσει και του είπα ότι θα είμαι μαζί του από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλο αυτό» είπε η Κατερίνα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022, 15:11