Συνεδριάζει με 9 θέματα η Οικονομική Επιτροπή του Δ. Σπάρτης

Με τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 8 Μαρτίου στις 7:00 μμ η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη
Αναλυτικά τα θέματα της ατζέντας:

-Περί της εν μέρει ανάκλησης της αριθ.16/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής όσον αφορά τη μονομερή διάλυση της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Σπάρτης» και τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής.

-Έγκριση 1ου Πρακτικού του διαγωνισμού «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, οχήματος μεταφοράς απορριμμάτων, μηχανήματος έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού»

-Έγκριση 1ου Πρακτικού του διαγωνισμού «Προμήθεια απορριμματοφόρου (2021)»

-Περί εγκρίσεως αγόνου αποτελέσματος για την εκμίσθωση καταστήματος 11 της δημοτικής Αγοράς Σπάρτης

-Έγκριση της αριθ.8/09-02-2022 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης με θέμα «Έγκριση του προϋπολογισμού και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης οικονομικού έτους 2022»

-Διαγραφή οφειλών

-Περί έγκρισης 1ουΠρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΚ ΚΑΡΥΩΝ 2021»

-Πολυετής προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2023-2026

-Έγκριση κίνησης οχημάτων του Δήμου Σπάρτης

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr