Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022, 20:59

Eπέστρεψε στο πατρικό του ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης

Στο σπίτι των γονιών του επέστρεψε το απόγευμα ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης. Ο 40χρονος επιχειρηματίας ήταν με ξυρισμένο κεφάλι, όπως έλεγαν και οι αρχικές πληροφορίες, ενώ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. «Θα τα πούμε αύριο, παιδιά να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ, θα μιλήσουμε αύριο» ήταν τα πρώτα του λόγια. Στη συνέχεια ανέβηκε στο σπίτι με την οικογένεια του να τον περιμένει όλο αγωνία. Ο 40χρονος έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και προσπάθησε να θυμηθεί όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το διάστημα της κράτησης του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τον άφησαν γύρω στις επτά το πρωί στο Τατόι και στη συνέχεια ο 40χρονος ζήτησε την βοήθεια ενός διερχόμενου αυτοκίνητου να τον μεταφέρει κάπου πιο κεντρικά. Όταν έφτασε στο σπίτι των γονιών του έμεινε για λίγη ώρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής για να δώσει την πρώτη του κατάθεση. Ο Γιώργος Κυπαρίσσης εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε ότι είχε κάποιες εκδορές και αμυχές στο πρόσωπο και στο χέρι του. «Τέσσερις μέρες κοιμόταν στο έδαφος» είπε στον πατέρα του ο οποίος ένιωθε πολύ καλύτερα βλέποντας το παιδί του να επιστρέφει σώο.  

Εκτός από τον επιχειρηματία κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσαν και τα τρία του αδέρφια ενώ τις επόμενες μέρες θεωρείται σίγουρο ότι οι αστυνομικοί θα τον καλέσουν και πάλι προκειμένου να δώσει και συμπληρωματικά στοιχεία για τα όσα πέρασε στα χέρια των απαγωγέων του.  


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022, 21:00

Το διαβάσαμε εδώ