Ν. Κρητικός: «Να επανεξετάσουμε το πλαίσιο λειτουργίας των ΚΥΔ»

Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός με την οποία διαβίβασε την επιστολή διαμαρτυρίας των ανεξάρτητων ΚΥΔ  2022-2027 της Π.Ε. Λακωνίας στην οποία καταθέτουν προτάσεις για τροποποιήσεις των προϋποθέσεων που αναφέρονται στην πρόσκληση για την πιστοποίηση των ΚΥΔ.

Σύμφωνα με την επιστολή, η εφαρμογή της πρόσκλησης 11096/18-02-2022 θα δημιουργήσει προβλήματα βιωσιμότητας των μικρών και μεσαίων ΚΥΔ (Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων) και συνεπώς πρόβλημα προοδευτικά στη διαδικασία των δηλώσεων.

Ο κ. Κρητικός έθεσε το θέμα στην ηγεσία του Υπουργείου ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημήτρη Μελά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr