Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά της Ουκρανίας, που δοκιμάζονται λόγω του πολέμου, και συμμετέχουν στην εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.

Ειδικότερα, μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου, τα καταστήματα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier σε όλη την χώρα θα δέχονται δωρεάν δέματα, βάρους έως 20 κιλών, με την ένδειξη: «Ανθρωπιστική βοήθεια – Ουκρανία Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στη συνέχεια, τα δέματα θα παραδοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την περαιτέρω επεξεργασία, τον διαχωρισμό των ειδών και την ασφαλή μεταφορά τους με φορτηγά σε σημείο όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην Ουκρανία, ώστε να προσφερθούν επιτόπου, μαζί με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Η κοινωνική προσφορά βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο του Ομίλου ΕΛΤΑ «που δεν μένει αμέτοχος απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στην Ουκρανία και αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιεύει λίστα με συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης που έχει λάβει από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες της ουκρανικής κοινωνίας. Μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr