Το POCO M4 Pro είναι ένα πραγματικό powerhouse ψυχαγωγίας, το οποίο συνδυάζει ασυναγώνιστη value for money αξία, ποιότητα και υψηλές επιδόσεις. Η οθόνη 6.43 ιντσών είναι η πρώτη AMOLED DotDisplay σε συσκευή της σειράς POCO M, διαθέτει 90Hz refresh rate και 180Hz touch sampling rate, προσφέροντας υψηλή ευαισθησία σε κάθε αλληλεπίδραση με τη συσκευή.

 

Η γκάμα χρωμάτων DCI-P3 παρουσιάζει με εξαιρετική ζωντάνια όλα τα χρώματα, με την οθόνη να έχει φωτεινότητα που φτάνει έως και 1,000 nits. Μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητά του ανάλογα με το περιβάλλον, για ασταμάτητη ψυχαγωγία, ενώ έχει λάβει από την SGS πιστοποιήσεις για “Eye Care Display” και “Seamless Display,” για όσους παρακολουθούν την οθόνη πολλές ώρες. Η λειτουργία ανάγνωσης 3.0 επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν θερμότερα χρώματα για να μειώσουν την καταπόνηση των ματιών, ειδικά τη νύχτα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν μια υφή χαρτιού στο φόντο του κειμένου για μια πιο αυθεντική εμπειρία. Όλα αυτά εκτελούνται σε ανάλυση 2400 x 1800 FHD+, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ομαλή χρήση για τα πάντα, από την παρακολούθηση των τελευταίων vlogs έως και το ατελείωτο scrolling στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απολαμβάνοντας παράλληλα μια ζωντανή και πολύχρωμη εμπειρία θέασης.


Το σύστημα τριπλής κάμερας διαθέτει κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 64MP για, καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες και είναι η πρώτη του είδους της που κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά M. Επιπλέον, η υπερευργώνια κάμερα τω 8MP παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές σας από διαφορετική οπτική χάρη σε μια ευρύτερη γωνία 118°. Ο φακός macro των 2 MP μπορεί να πλησιάσει και να τραβήξει εντυπωσιακές λήψεις του μικροκόσμου, που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε με λεπτομέρεια. Η τριπλή κάμερα διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απαθανατίζουν κάθε στιγμή της ημέρας τους με ζωντανές λεπτομέρειες, όπως slow motion video, time-lapse video και νυχτερινή λειτουργία. Φυσικά, αν οι selfies αποτελούν modus operandi του περιεχομένου τους, τότε η μπροστινή κάμερα των 16MP ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους και δείχνει την καλύτερη πλευρά των χρηστών.

 

Το POCO M4 Pro ζυγίζει μόλις 179.5g και έχει πάχος 8.09mm[1], κάτι που το καθιστά το ελαφρύτερο smartphone της POCO μέχρι σήμερα. Ωστόσο, το ότι είναι πιο ελαφρύ, δεν σημαίνει ότι είναι και λιγότερο ευέλικτο. Αντιθέτως, είναι εξοπλισμένο με μία πελώρια μπαταρία 5,000mAh, που μπορεί να διαρκέσει για πάνω από δύο ημέρες[2]. Εξάλλου, ο fast charging φορτιστής 33W Pro του POCO M4 Pro φορτίζει πλήρως σε μόλις μία ώρα[3] – όσο χρειάζεται κανείς για να τσιμπήσει κάτι. Σε περίπτωση που κάποιος βιάζεται πολύ, με 10 λεπτά φόρτισης, το POCO M4 Pro έχει αρκετή ενέργεια για δύο ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

 

Στο εσωτερικό του POCO M4 Pro θα βρείτε το MediaTek Helio G96, ένα chipset υψηλής απόδοσης που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όσα θέλει ο χρήστης. Την ίδια στιγμή το εξαιρετικά γρήγορο 8-πύρηνο CPU 2.0 (στα 2.05GHz) και το ARM Mali-G57 MC2 GPU δίνουν στο POCO M4 Pro όλη την  ισχύ που χρειάζεται για να προσφέρει στους χρήστες του την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Όμως, για να είναι εξασφαλισμένο ότι το POCO M4 Pro λειτουργεί πάντα άριστα, το LiquidCool Technology 1.0 Plus έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα, ανεξαρτήτως της συχνότητας και της διάρκειας χρήσης της συσκευής.


Aν δεν σας φτάνουν τα 8GB RAM, η τεχνολογία Dynamic RAM Expansion επιτρέπει την μεταφορά επιπλέον 3GB από την ROM μεγέθους 256GB. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί ως και το 1TB[4], που σημαίνει πως είναι σε θέση να αποθηκεύσει μια προσωπική βιβλιοθήκη με πάνω από 500 βίντεο, 250.000 τραγούδια και 500.000 φωτογραφίες[5]. Το POCO M4 Pro διαθέτει επίσης διπλά ηχεία για ασυναγώνιστη εμπειρία ήχου, καθώς και Z-axis γραμμικό μοτέρ για ανταποκρινόμενη απτική ανάδραση το ολοκαίνουργιο MIUI 13 για μια σταθερή και διαδραστική εμπειρία χρήστη.

 

Πιστά στη φύση τους ως ολοκληρωμένοι κόμβοι ψυχαγωγίας, τα POCO προσθέτουν μια ακόμα υπηρεσία στη λίστα με τις προεγκατεστημένες λειτουργίες για τις νεότερες συσκευές. Η συνδρομητική υπηρεσία του YouTube, το YouTube Premium, θα είναι προεγκατεστημένη τόσο στο POCO X4 Pro 5G όσο και στο POCO M4 Pro – για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε συσκευή POCO. Για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική η προσφορά, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν YouTube Premium για έως και δύο μήνες δωρεάν. Αυτό σημαίνει δύο μήνες χωρίς διαφημίσεις, με offline θέαση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε μουσικό και video περιεχόμενο σε όλη την πλατφόρμα του YouTube.

 

Σημειώσεις


* Η τιμή και η διαθεσιμότητα αναμένεται να διαφέρει ανά αγορά και κανάλια πωλήσεων. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο po.co για διαθεσιμότητα προϊόντων και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση στην περιοχή σας.  

[1] Το πάχος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από απόχρωση σε απόχρωση.

[2] Τα 5,000mAh αποτελούν τυπικό μέγεθος. Με βάση τα αποτελέσματα των tests που πραγματοποιούνται σε εσωτερικά εργαστήρια. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει.

[3] Μετά από tests σε εσωτερικά εργαστήρια. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[4] Η υποστήριξη και η συμβατότητα των memory cards ενδέχεται να διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή.

[5] Υποθέσεις υπολογισμών: ένα MP3 = 4MB, μία εικόνα = 2MB και μία ταινία = 2GB.