Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022, 13:30

Εγνατία Οδός: Απίστευτη καραμπόλα με πάνω από 40 οχήματα-13 ελαφρά τραυματίες

Μεγάλη καραμπόλα με την εμπλοκή δεκάδων οχημάτων σημειώθηκε νωρίτερα στην Εγνατία Οδό, στα διόδια Πολυμύλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.

Υπολογίζεται ότι έχουν εμπλακεί πάνω από 40 αυτοκίνητα, ενώ η Τροχαία Βέροιας έχει απεγκλωβίσει τους  3-4 εγκλωβισμένους οδηγούς που ευτυχώς είχαν τραυματιστεί ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 13 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Στην περιοχή βρέθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 15 υπαλλήλους από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Στο χώρο αμέσως έφτασαν και οχήματα της οδικής βοήθειας προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τα οποία είχαν ακινητοποιηθεί, για να δοθεί η δυνατότητα στη συνέχεια της κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ύψος των διοδίων Πολυμύλου στο ρεύμα προς Κοζάνη, γίνεται εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο της Βέροιας και κινούνται μέσω Πέλλας. 

Παράλληλα, εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Φωτογραφικό υλικό: kozan.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022, 15:24

Το διαβάσαμε εδώ