Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στη Λακωνία «ξεσκέπασαν» διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική

Στην εξάρθρωση ομάδας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά Αττικής συνέδραμε το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης με τη συμμετοχή της ΟΠΚΕ Λακωνίας, αξιοποιώντας κατάλληλα σχετικές πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή τους, αλλά και τα στοιχεία έρευνας που ακολούθησε.

Σε επιχείρηση που οργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (3/3), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, προχώρησαν στις συλλήψεις δύο ανδρών ηλικίας 25 και 27 ετών και μιας 19χρονης γυναίκας στην περιοχή του Πειραιά. Όπως προέκυψε από  την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης τα εν λόγω άτομα διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην Αττική. Σύμφωνα με διασταυρωμένη ενημέρωση του «Λακωνικού Τύπου», τα τρία άτομα δεν φέρονται να έχουν κάποια σχέση με τη Λακωνία είτε σε επίπεδο καταγωγής, είτε σε επίπεδο δράσης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους στην περιοχή του Πειραιά, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 111 γραμμαρίων, 8 σπόροι κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας και 5 κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 38χρονος άνδρας, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κελί του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr