Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας: ίσα δικαιώματα και χωρίς βία!

Δράση Ευαισθητοποίησης του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για θέματα ισότητας των φύλων σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης  και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου  σε συνεργασία  με το Συμβουλευτικό Κέντρο Πειραιά του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Πραγματοποίησαν Δράση Ευαισθητοποίησης για θέματα ισότητας των φύλων σήμερα  Τρίτη και ώρα 5-7μ.μ.  το απόγευμα στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως).

Στο περίπτερο που στήθηκε από το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, μοιράστηκε έντυπο υλικό για θέματα ισότητας και πρόληψης της έμφυλης βίας  και υπήρξε ενημέρωση των πολιτών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και των δύο φορέων με έμφαση στα θέματα έμφυλης βίας. Επίσης, τα παιδιά των Νηπιαγωγείων του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου έστειλαν με ζωγραφιές και δημιουργικές κατασκευές τα δικά τους μηνύματα για την Ημέρα της Γυναίκας. Τέλος, στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκε δρώμενο σύγχρονου χορού σχετικό με το θέμα από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου μας.

Το άρθρο Δράση Ευαισθητοποίησης του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για θέματα ισότητας των φύλων (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.Το διαβάσαμε ΕΔΩ