Λόγω της χιονόπτωσης, των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι η αίθουσα του ΚΑΠΗ στην οδό Δωδεκανήσου θα παραμένει ανοικτή από τις 08:00 έως και τις 18:00 για όσους δημότες έχουν ανάγκη.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες παρακαλούνται να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 22610 – 24984 ώστε για λόγους υγειονομικής ασφαλείας να πραγματοποιηθούν γρήγοροι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), πριν από την είσοδο τους στο κτήριο. Οι δημότες που θα προσέλθουν στο χώρο θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού COVID – 19.
Σημειώνεται ότι θα παραταθεί ο χρόνος λειτουργίας της θερμαινόμενης αίθουσας σύμφωνα με τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν, ώστε να αποφευχθούν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας.
Για προβλήματα σίτισης, στέγασης και θέρμανσης οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 22613 – 50802 (όλο το 24ωρο).
Για τεχνικά προβλήματα, αποχιονισμού ή για πιθανά άλλα θέματα μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 22610-89818.
Παρακαλούνται οι κάτοχοι οχημάτων να προσέχουν τον παγετό και να σταθμεύουν τα οχήματά τους έτσι ώστε να διευκολύνεται ο αποχιονισμός των δρόμων από τα μηχανήματα αποχιονισμού.
Όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων, θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.
Για το επόμενο 48ώρο συνιστούμε να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Το διαβάσαμε ΕΔΩ