Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, 21:45

Βυθιστείτε στον κόσμο του Syberia: The World Before

Το Syberia: The World Before κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και η Microids δεν μπορούσε να περιμένει άλλο να μοιραστεί με όλους το launch trailer του παιχνιδιού! Το Syberia: The World Before θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2022 στο PC και αργότερα μέσα στη χρονιά στις κονσόλες.

 

Δείτε το trailer εδώ:

 

 

Βυθιστείτε στο σύμπαν που δημιούργησε ο Benoit Sokal με το νέο επεισόδια της διάσημης σειράς Syberia. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, αναλαμβάνετε τον ρόλο της Kate Walker και της Dana Roze, δύο γυναικών που είναι ικανές να κινήσουν βουνά για να αποκαλύψουν τα πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά.

 

Τι είναι το Syberia: The World Before

 

Vaghen, 1937: Η Dana Roze είναι ένα 17χρονο κορίτσι, που ξεκινά μια λαμπρή καριέρα ως πιανίστρια. Όμως, σκιές αρχίζουν να εμφανίζονται στο μέλλον της καθώς η φασιστική απειλή της οργάνωσης Brown Shadow αρχίζει να σκεπάζει την Ευρώπη, στην αυγή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.



Taiga, 2004: Η Kate Walker επιβιώνει όσο καλύτερα μπορεί στο ορυχείο άλατος όπου έχει φυλακιστεί, όταν ένα τραγικό γεγονός την ωθεί σε μια νέα περιπέτεια αναζήτησης της ταυτότητάς της.

 

  • Ξεκινήστε μια περιπέτεια που εξελίσσεται σε πολλές ηπείρους και στο βάθος του χρόνου. Αναλάβετε τον ρόλο τόσο της Kate Walker όσο και της Dana Roze με σκοπό να φτάσετε στο βάθος μυστηρίων που έμειναν θαμμένα για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Εξερευνήστε τον φανταστικό και ποιητικό κόσμο του Benoit Sokal, με τα τοπία που κόβουν την ανάσα και τους εμβληματικούς χαρακτήρες.
  • Αποκαλύψτε ένα μυστηριώδες σχέδιο γεμάτο γρίφους, με τον παραδοσιακό τρόπο της σειράς Syberia!
  • Ανακαλύψτε δύο συναρπαστικές ιστορίες γεμάτες αγωνία, γραμμένες από τον Benoit Sokal και τον Lucas Lagravette.
  • Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από το συμφωνικό soundtrack που συνέθεσε ο Inon Zur (Fallout, Dragon Age, Prince of Persia).

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, 21:45