Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, 16:24

Πυροδοτεί… βόμβα με τον Κριχόβιακ στην ΑΕΚ!

Έτοιμη να πυροδοτήσει μία μεταγραφική «βόμβα» είναι η ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη τον ειδικό νόμο της FIFA για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες και μπορούν να αποχωρήσουν από τους συλλόγους τους.

Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα, η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με 32χρονο μέσο, Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, ο οποίος αφήνει την Κράσνονταρ για να ενταχθεί στον «δικέφαλο» μέχρι το τέλος της σεζόν!

Αναμφίβολα μιλάμε για μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας έχει παραστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί πριν την Κράσνονταρ σε Σεβίλλη, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεμς, Μπορντό και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Κριχόβιακ είναι 86 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στο «6» όσο και στο «8».

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής είχε προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία, αλλά επέλεξε τελικά να συμφωνήσει με την «Ένωση», η οποία μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του, μετά από προσωπική εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, 16:50