Κατηγορηματικός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει φύγει από την Πάτρα, αλλά δεν ζει με την μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών, είναι ένας πολύ καλός φίλος και συνάδελφός του.

Ο άνδρας σε συνέντευξή του θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το πού βρίσκεται ο πατέρας, πότε θα δώσουν κατάθεση οι γονείς και τι πιστεύει εκείνος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

“Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά”

“Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα”, είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και συνέχισε:

“Ναι, θέλει να την στηρίξει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι έκαναν οικογένεια, απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και είχαν μια κοινή τραγική μοίρα. Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν. Μου είπε ότι δεν μπορούσε ούτε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα, να ζει στο σπίτι που από εκεί έφυγαν τρία παιδιά, τα παιδιά τους. Αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες είναι πολύ στενοχωρημένος με όλα όσα λένε διάφοροι. Το μόνο που θέλει να γίνει είναι να βγουν αυτοί οι άνθρωποι που λένε τόσα με το πρόσωπό τους και το όνομά τους. Θέλει να βγει με πρόσωπο όποιος ισχυρίζεται οτιδήποτε. Τόλμησα να τον ρωτήσω για την ιστορία που ειπώθηκε, ότι δηλαδή όταν έμεινε έγκυος η Ρούλα της ζήτησε να κάνει άμβλωση. Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω την αλήθεια, τον ρώτησα. Τρελάθηκε και μου είπε “αυτό μπορεί να το διαψεύσει και η ίδια η Ρούλα. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι για το παιδί. Παντρευτήκαμε ενώ η Ρούλα ήταν ήδη έγκυος”.

“Είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία”

Και συνέχισε: “Ξέρετε, δεν έκρυψα την περιέργειά μου και του ομολόγησα ότι κι εγώ περιμένω να βγει η αλήθεια. Αναρωτιόμουν πότε θα έρθει η ώρα που ο Μάνος και η Ρούλα να καταθέσουν, πότε θα τους καλέσουν και πώς νιώθει για αυτό. Χαρακτηριστικά, μου είπε πριν από λίγες μέρες σε μια συζήτηση ανάμεσά μας, γιατί μιλάμε και με εμπιστεύεται, γιατί γνωριζόμαστε καιρό: “Περιμένω να φθάσει η ώρα της κατάθεσής μου, να μιλήσω με δύο ανθρώπους παραπάνω. Να πω αυτά που ξέρω”. Μάλιστα, επειδή κι εγώ ακούω όσα λέγονται, αναρωτήθηκε πώς μπορεί να περιμένει τόσο καιρό όσο έχουν πει, δηλαδή ακόμα και μέχρι το καλοκαίρι, αφού τον βαραίνουν πράγματα. Μου απάντησε: “Δεν θα πάρει τόσο καιρό όσο λένε οι εκπομπές. Πολύ νωρίτερα θα καταθέσουμε. Πίστεψέ με”.

Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ”.

Δείτε τη συνέντευξη:





Προηγούμενο άρθροΟι Έλληνες αδειάζουν τα ράφια από ζυμαρικά και αλεύρι στα σούπερμαρκετ



Το διαβάσαμε εδώ