«Ο ηρωικός Μάρτιος καλωσορίζει τους αγγέλους της γης»

«Καλωσορίζουμε την εποχή της χαράς και των χρωμάτων γεμάτοι περηφάνια! Τραγουδάμε στη φύση τα κάλαντα του Μάρτη, φτιάχνουμε τις δικές μας σημαιούλες και γράφουμε την ιστορία μας ξανά», αναφέρει η ομάδα «Vamvakou Revival» (Αναβίωση της Βαμβακούς) για τη νέα δράση που διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 11:00 πμ στο σχολείο της Βαμβακούς.
Το εργαστήριο είναι κατάλληλο για ηλικίες 4 έως 12 ετών. Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας τα στοιχεία σας και του παιδιού σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Για την είσοδο στο σχολείο και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Για παιδιά από 6-12 ετών αρκεί αρνητικό ημερήσιο selftest, ενώ για ανήλικους από 13-17 ετών χρειάζεται αρνητικό PCR ή rapid test (που διενεργείται εντός των τελευταίων 72 ή 24 ωρών, αντίστοιχα).

Πηγή: lakonikos.gr