Σε εκδήλωση του 3ου ΓΕΛ Σπάρτης ο συγγραφέας Μ. Μελετόπουλος

Επετειακή ομιλία διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Σπάρτης, το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 7:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης). Ομιλητής θα είναι Μελέτης Μελετόπουλος, συγγραφέας και διδάκτωρ Πανεπιστημίων Γενεύης και Αθηνών και διευθυντής της Ιονίου Σχολής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «ο Δρ. Μελετόπουλος θα αναλύσει τεκμηριωμένα και βάσει των πηγών, τους μύθους που συνοδεύουν την Ελληνική Επανάσταση, όπως την υποτιθέμενη σχέση της με τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, τη δήθεν καταστολή της από τον Ιμπραήμ και, κυρίως, την ανυπόστατη θεωρία ότι η ελληνική ανεξαρτησία οφείλεται στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr