Δυο μήνες και συνεχίζουμε….

Σε κακή και επικίνδυνη κατάσταση παραμένει το πεζοδρόμιο επί της οδού Αγησιλάου -στο ύψος του Λυκείου Ελληνίδων- το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Όπως γνωρίζουμε, το πρόβλημα κοινοποιήθηκε στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης στις αρχές Φεβρουαρίου. Ωστόσο μέχρι σήμερα, δεν έχουν απομακρυνθεί οι σπασμένες πέτρες που ελλοχεύουν κινδύνους για τους περαστικούς. 

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο λειτουργεί σχολή παραδοσιακών χορών και είναι μεγάλος ο αριθμός των παιδιών που περνάνε από το πεζοδρόμιο. Επιπλέον ειδικά κατά τις ημέρες της λαϊκής αγοράς, η κινητικότητα των πεζών στον συγκεκριμένο δρόμο είναι αρκετά αυξημένη.  

Μπορεί η «πολιτική ηγεσία» της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δ. Σπάρτης να άλλαξε, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει συνέχεια στη σειρά των εργασιών που έχουν προγραμματιστεί!   

Ας επιληφθεί κάποιος σύντομα της κατάστασης, πριν γίνουμε θεατές ατυχημάτων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr