Η θρυλική σειρά «Οι Απαράδεκτοι» έχει μείνει στην ιστορία μεταξύ άλλων για τη χημεία της παρέας των τεσσάρων. Τα νευρικά γέλια στα γυρίσματα ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της σειράς που τόσο αγαπήθηκε

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ, μίλησε για τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι», αποκαλύπτοντας το νευρικό γέλιο που τον είχε πιάσει σε μία σκηνή.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλώντας για την γνωστή και δημοφιλή σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αποκάλυψε πως λόγω της Δήμητρας Παπαδοπούλου έχει δει τα επεισόδια της σειράς σε επανάληψη, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τη «δυσκολία» που αντιμετώπισε σε ένα γύρισμα λόγω… νευρικού γέλιου.

Η χημεία των τεσσάρων πρωταγωνιστών ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας, ωστόσο κάποια γυρίσματα διαρκούσαν ατελείωτες ώρες γιατί οι πρωταγωνιστές λύγιζαν απ’ το νευρικό γέλιο. Ένα τέτοιο περιστατικό αποκάλυψε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Αυτός και ο άλλος». Πρόκειται για τη σκηνή των «Απαράδεκτων» που έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθώς πρέπει να γυρίστηκε πάνω από 40 φορές.

Δείτε απόσπασμα των γυρισμάτων στο 01:52





Προηγούμενο άρθροΟικονόμου για Τσίπρα: «Όταν κυβέρνησε έφερε την πατρίδα στο χείλος του γκρεμού»



Το διαβάσαμε εδώ