Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022, 10:18

Το απίστευτο giveaway των αδερφών Αντετοκούνμπο - Δώρισαν σπίτι με θέα στην Ακρόπολη

Ένα σπίτι με θέα στην Ακρόπολη χάρισαν μέσω διαδικτυακής κλήρωσης τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Το μεγαλύτερο giveaway που έχει γίνει ποτέ στα ελληνικά social media ολοκληρώθηκε με νικήτρια μια κοπέλα που κέρδισε αυτό το φανταστικό δώρο αξίας 100.000 ευρώ

Η ομάδα των Antetokoubros βρέθηκε στο σπίτι στην Ακρόπολη, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να συμμετέχει στην κλήρωση με βιντεοκλήση από το Μιλγουόκι. Μάλιστα ο Θανάσης εμφανίστηκε με φόντο έναν πίνακα με τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς ζωγραφισμένους σαν τους θεούς του Ολύμπου.

Οι συμμετοχές για το σπίτι ξεπέρασαν τις 691.000, ενώ όπως ενημέρωσε η ομάδα των Antetokoubros, η παράδοση του σπιτιού θα γίνει σε ένα με δύο μήνες. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως θέλει να είναι εκεί για να δώσει προσωπικά το κλειδί στον μεγάλο νικητή.

Λίγο πριν γίνει η κλήρωση, ο Θανάσης έκανε την πρόβλεψη ότι ο νικητής θα ήταν ένας άνθρωπος μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος θα δώσει το σπίτι στον εγγονό του. Όμως δεν βγήκε αληθινός, αφού νικήτρια ήταν μία γυναίκα.

Η ομάδα των Antetokoubros επικοινώνησαν αμέσως μαζί της, με τη νικήτρια μέσω μηνύματος. Η κοπέλα αφού πρώτα ευχαρίστησε για το απίθανο δώρο, δήλωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Αντετοκούνμπο: Δείτε το βίντεο με την κλήρωση


 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022, 10:18