Η Άνοιξη είναι συνυφασμένη  με μια τάση ανανέωσης σε όλους τους τομείς. Έτσι και στην καθημερινότητα μας προσπαθούμε να ανανεωθούμε προσθέτοντας νέες στυλιστικές πινελιές .

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια κομμάτια που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας μπορούμε να τα υιοθετήσουμε στις καθημερινές ανοιξιάτικες εξόδους μας.

Blazers

Τα σακάκια είναι μια διαχρονική αξία στο χώρο της μόδας και όπως είναι φυσικό δε λείπουν από καμία ντουλάπα. Ένα oversized σακάκι σε οποιαδήποτε απόχρωση είναι ιδανικό πανωφόρι για κάθε μέρα.

Ρίγες

Οι ρίγες πάντα θα είναι στη μόδα. Επίλεξε ένα ριγέ τοπ και κάνε το loοκ σου να αποπνέει ένα Parisian chic.

Καπαρντίνα

Ένα ελαφρύ και συνάμα πρακτικό πανωφόρι είναι η ανοιξιάτικη καπαρντίνα. Προτίμησε μία σε γήινη απόχρωση για να ταιριάζει με τα πάντα και να μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Πουκάμισο

Το must have κομμάτι κλειδί σε όλες τις ντουλάπες είναι το πουκάμισο και η άνοιξη είναι η εποχή του. Φοριέται άνετα με διαφορετικό στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Midi φούστες με πιέτες

Οι midi πλισέ φούστες πάντα θα είναι chic, άνετες και θηλυκές. Παίξε με τα χρώματα και συνδύασε τις με τοπ, λεπτά πουλόβερ ή πουκάμισα.

Sneakers

Τα αγαπημένα μας αθλητικά όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε ποτέ. Όσο βελτιώνεται ο καιρός και βάζουμε στην άκρη τις μπότες και τα μποτάκια τόσο πιο ιδανικά είναι για την καθημερινότητα μας.

Tip: Όλα τα παραπάνω κομμάτια κλειδιά μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή να τα χρησιμοποιήσεις σαν τη βάση για επιπλέον συνδυασμούς με άλλα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Μαρία Χρυσαΐδη

Ελλαδικό



Το διαβάσαμε εδώ