Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πολιούχου της πόλης μας καθώς και της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
• Την Πέμπτη 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Για το λόγο αυτό:
o από τις 5:00 μ.μ. μέχρι και το πέρας της λιτανείας θα απαγορευτεί η κίνηση, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από την συμβολής της με την οδό 8ης Δεκεμβρίου, μέχρι και την συμβολή της με την οδό Βύρωνος.
o Από τις 6:00 μ.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ. θα απαγορευτεί η στάθμευση των οχημάτων επί των οδών 8ης Δεκεμβρίου και Κύπρου μέχρι και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ κατά την διάρκεια διέλευσης της πομπής θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων.
• Την Παρασκευή 25 Μαρτίου από τις 06:00 π.μ. μέχρι και το πέρας της παρελάσεως, θα απαγορευτεί η κίνηση, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από την συμβολής της με την οδό 8ης Δεκεμβρίου μέχρι και την συμβολή της με την οδό Δαγκλή.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ