Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022, 14:36

Η Ζενεβιέβ στην απόλυτη τηλεοπτική πρόκληση - Τι είπε για το GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επισημοποίησε τη συμμετοχή της στο νέο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό παιχνίδι του Star, ASIA EXPRESS, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. 

Η δημοφιλής art director του GNTM & fashion expert, απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου, εξέφρασε την ανυπομονησία της για το πολύ επιτυχημένο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας. Μάλιστα, το χαρακτήρισε ως «την απόλυτη πρόκληση». Το ASIA EXPRESS σημειώνει επιτυχία σε παραπάνω από δώδεκα χώρες και θα συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities. Οι διαγωνιζόμενοι θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την ευρηματικότητά τους και να έχουν τεράστια αποθέματα θέλησης, αφού θα τους ζητηθεί να διασχίσουν την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, με ελάχιστα χρήματα και μόνο με επίγεια μέσα!

Στην ανάρτησή της η Ζενεβιέβ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γνωστό reality μόδας. «Το GNTM συνεχίζω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι θα το απολαύσω μαζί με εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπ-κορν, από τον καναπέ μου».

 



Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022, 15:50