➢ ΚΥΡΙΑΚΗ 10.4, 10:30 π.μ., Άλσος Μετεώρων
Ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με τη We4ALL, τους Φίλους του Δάσους και την Ένωση Ποντίων Πολίχνης συνδιοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 10:30 π.μ., τη δράση «Βάζουμε σήμερα τις ρίζες του αύριο!»
Σημείο συνάντησης: Άλσος Μετεώρων Πολίχνης, Δημοτικό Εντευκτήριο, έδρα Φίλων του Δάσους
Ημέρα / ώρα συνάντησης: Κυριακή 10 Απριλίου 2022, 10:30 π.μ.
Συντονισμός: Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Δήμου Παύλου Μελά

«Βάζουμε σήμερα τις ρίζες του αύριο» στο Άλσος των Μετεώρων – Πολίχνης την Κυριακή 10.4

➢ ΔΕΥΤΕΡΑ 11.4, 19:00, ΔΑΚ «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», Πολίχνη
Τη Δευτέρα 11 Απριλίου, πρωταγωνιστής είναι το … βόλεϊ με αυτούς που έγραψαν ιστορία πριν από 25 χρόνια!
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης, ‘’ανοίγουν το άλμπουμ των αναμνήσεων’’ τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα 19:00 στο ΔΑΚ «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», στην ΔΕ Πολίχνης και καλούν τους φίλους του βόλεϊ στην Tελετή Bράβευσης του διεθνούς φήμης πετοσφαιριστή Lubomir Ganev (Λιούμπομιρ Γκάνεφ). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ και συνδημότης μας Κώστας Χαριτωνίδης που υπηρέτησε το βόλεϊ και τον αθλητισμό ως παίκτης, προπονητής, διοικητικό στέλεχος. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγώνα ανάμεσα στις μεγάλες δόξες του παρελθόντος, μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Παλαιμάχων Αττικής.

Τη Δευτέρα 11.4 γιορτάζει το βόλεϊ, τιμούμε αυτούς που έγραψαν ιστορία

➢ ΤΡΙΤΗ 12.4, 19:00, Δημοτικό Εντευκτήριο πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου
Το Εργαστήριο Μελέτης Συλλογικών Πρακτικών για τον Χώρο και την Ανάπτυξη (Co-SPACE) του ΑΠΘ, ερευνά τις καλές πρακτικές συμμετοχικού σχεδιασμού και τη διάδραση μεταξύ εγχειρημάτων πολιτών και χωρικού σχεδιασμού. Στο πλαίσιο της έρευνας του Εργαστηρίου, καλούνται φορείς, σύλλογοι, συλλογικότητες και μεμονωμένοι πολίτες στην ανοιχτή ημερίδα/ συζήτηση με τίτλο «Ανοιχτή ημερίδα για το σχεδιασμό και τη διαχείριση των διεκδικούμενων κοινόχρηστων χώρων». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρατάσιου, τους Περιαστικούς Καλλιεργητές και την Ένωση Ποντίων Πολίχνης, στο Δημοτικό Εντευκτήριο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, ώρα 19:00. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου. Στις 18:30 θα προηγηθεί εθελοντικός καθαρισμός του Πάρκου Καρατάσιου.

«Ανοιχτή ημερίδα για τον σχεδιασμό και τη διαχείριση των διεκδικούμενων κοινόχρηστων χώρων» στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου την Τρίτη 12.4

➢ ΤΡΙΤΗ 12.4, ΤΕΤΑΡΤΗ 13.4, ΠΕΜΠΤΗ 14.4 – Δωρεάν rapid test
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά ανακοινώνει τις παρακάτω νέες ημερομηνίες δωρεάν rapid test:
•Τρίτη 12 Απριλίου, ώρες 09:00 – 15:00, πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου
•Τετάρτη 13 Απριλίου, ώρες 13:00 – 19:00, ΚΑΠΗ Ηλιούπολης, Περικλέους 11
•Πέμπτη 14 Απριλίου, ώρες 09:00 – 15:00, πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

Δωρεάν rapid test στις 12, 13, 14 Απριλίου 2022

➢ ΣΑΒΒΑΤΟ 16.4, 18:00, Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης»
Η Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Παύλου «Παιδική Ομπρέλα», πρόκειται να πραγματοποιήσει την τελετή απονομής των βραβείων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης για Εφήβους, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221 Σταυρούπολη, στον τρίτο όροφο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με θέμα: «Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία», Ανδρέας Κάλβος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης- Πολίχνης με μουσικές νησίδες μελοποιημένων ποιημάτων, που θα ερμηνεύσει η Χιονάτη Γκίνα με συνοδεία πιάνου από την Ελένη Πιστοπούλου.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν θα συμμετέχουν στην εκδήλωση με την ανάγνωση αποσπασμάτων των έργων τους.

Τελετή Απονομής Βραβείων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης για Εφήβους, του Δήμου Παύλου Μελά, το Σάββατο 16.4

Με εκτίμηση και ευχές για ένα … Καλό Σαββατοκύριακο

Το διαβάσαμε ΕΔΩ