Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022, 18:31

ΟΑΣΘ: Συμμετέχουν στην απεργία της Πρωτομαγιάς οι εργαζόμενοι

Στη γενική απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

«Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης συμμετέχουμε με 24ωρη Απεργία στις Απεργιακές κινητοποιήσεις που κήρυξαν Γ.Σ.Ε.Ε. και Ε.Κ.Θ. για την 1η Μαΐου 2022.

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Τιμώντας τους Πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία και την Ειρήνη, οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 1 Μάη, στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022, 18:31

Το διαβάσαμε εδώ