Αλλάζουν οι ώρες κατανάλωσης του νυχτερινού ρεύματος

Tο βράδυ του Σαββάτου (30/4) ολοκληρώνεται η χειμερινή περίοδος του νυχτερινού ρεύματος, του οποίου το κόστος είναι κατά 30% περίπου μειωμένο σε σχέση με το κανονικό. Μέχρι και το Σάββατο, όσοι έχουν αυτή την δυνατότητα μπορούν να «καίνε» ρεύμα από τις 2:00 τα ξημερώματα έως τις 8:00 το πρωί, αλλά και από τις 3:00 μμ έως τις 5:00 μμ.

Πλέον, όμως, με το θερινό ωράριο, το μεσημβρινό μειωμένο τιμολόγιο «αποχαιρετά» τους καταναλωτές, και στη θέση του θεσπίζονται δύο ώρες το βράδυ, με τη νυχτερινή χρέωση να είναι συνεχόμενη από τις 23:00 έως και τις 7:00 το πρωί.

Η επιβεβαίωση και η αίτηση
Για να διαπιστώσει κάποιος αν έχει την επιλογή του νυχτερινού ρεύματος, μπορεί να τσεκάρει τον μετρητή της παροχής, αν έχει δύο κοντέρ. Ένα με το «Κ» και ένα με το «Ν». Επίσης, μπορεί να κοιτάξει και τον λογαριασμό του ρεύματος.
Για όσους δεν έχουν νυχτερινό ρεύμα, εφόσον το επιθυμούν, ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να εγκαταστήσει στην παροχή του μετρητή με χρονοχρέωση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr