Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, 18:52

Ολυμπιακός: Παρουσία των Αγγελόπουλων η προπόνηση πριν τον 5ο αγώνα με τη Μονακό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του συνέχισαν την προετοιμασία τους τη Δευτέρα (2/5) για τον «τελικό» με τη Μονακό, στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Τετάρτη (4/5, 21:30, Novasports Prime). Ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου (19-21/5) και στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν τους… κόπους μίας σεζόν.

Οι ιδιοκτήτες και πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν παρόντες στην προπόνηση στο ΣΕΦ σήμερα (2/5), θέλοντας να στείλουν για πολλοστή φορά το μήνυμα στους παίκτες πως βρίσκονται κοντά τους. Εξάλλου, είχαν βάλει τσάρτερ για το Μονακό, για τα Games 3 και 4, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τους αθλητές της ομάδας του Πειραιά.

Η συμμετοχή ή μη του Χασάν Μάρτιν είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει χάσει και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ με τους Μονεγάσκους, λόγω αιματώματος στο πόδι.

Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα ήθελαν να έχει φτάσει η σειρά σε 5ο και τελευταίο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, αλλά από τη στιγμή που στον 4ο αγώνα ηττήθηκαν με 78-77, πλέον είναι αποφασισμένοι να κάνουν το 3-2 μέσα στο ΣΕΦ, μπροστά στους φιλάθλους τους, παίρνοντας ενέργεια και δύναμη από τις ιαχές τους. Εξάλλου, τα «μαγικά χαρτάκια» για τον 5ο αγώνα εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους την Πρωτομαγιά.

Τα πέντε χρόνια που χρειάστηκε να περιμένει ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στο φάιναλ φορ της Euroleague (από το 2017 στην Κωνσταντινούπολη) είναι πολλά και η ανυπομονησία είναι μεγάλη ειδικά για όσους ήταν τότε εκεί, δηλαδή τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα (αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενερμπαχτσέ) και Κώστα Παπανικολάου.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, 18:54