Κάθε χρόνο, η δεύτερη Κυριακή του Μάϊου είναι αφιερωμένη στις Μητέρες. Φέτος, η Γιορτή της Μητέρας έρχεται στις 8 Μάϊου και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να δεχθεί κάθε μαμά ένα ευχαριστώ από τα μέλη της οικογένειάς της και να λάβει ένα όμορφο δώρο, ως ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης.

 

Στη σύγχρονη εποχή, η γυναίκα καλείται να ενσαρκώσει στην καθημερινότητά της πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Καλείται να ανταπεξέλθει σε ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις και γρήγορους ρυθμούς ζωής. Ιδανικό σύμμαχο για τον καθημερινό αγώνα δρόμου και τις απαιτητικές ανάγκες που έχει η σύγχρονη μητέρα αποτελεί η τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα, τα αναβαθμισμένα προϊόντα τεχνολογίας και gadgets της Samsung. Η Samsung, θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη  και να τους βοηθά να καταφέρνουν τα πάντα, ωθώντας τα όρια της καινοτομίας, προτείνει προϊόντα που διευκολύνουν τη σύγχρονη μητέρα να προγραμματίζει και να πετυχαίνει τους στόχους της, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό της και όσους αγαπά.


Η νέα ναυαρχίδα της Samsung, Samsung Galaxy S22 Ultra, αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις και συνδεσιμότητα όλη μέρα. Με ενσωματωμένο το αναβαθμισμένο S Pen, η σύγχρονη μητέρα έχει τη δυνατότητα να κρατάει τις σημειώσεις που χρειάζεται για όλα εκείνα που έχει να κάνει μέσα στη μέρα, ενώ μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη δημιουργικότητά της. Χάρη στη διευρυμένη οθόνη του S22 Ultra και το νέο επεξεργαστή Exynos 2200  4nm που τροφοδοτεί τη συσκευή, η εργαζόμενη μητέρα έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλές εργασίες ταυτόχρονα, ενώ η μεγάλη μπαταρία του S22 Ultra  εξασφαλίζει ότι παραμένει παραγωγική όλη μέρα. Αν φυσικά είναι και fan της φωτογραφίας και των social media, η ναυαρχίδα της σειράς Samsung Galaxy S προσφέρει μια σειρά από επαγγελματικές λειτουργίες για την αποτύπωση εντυπωσιακών φωτογραφιών από ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές.


Για όλες εκείνες τις μητέρες που θέλουν να έχουν το ρόλο του multitasker στην καθημερινότητά τους, το νέο Samsung  Tab S8+ είναι η συσκευή tablet για εκείνες. Χάρη στην εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη και την ενισχυμένη φορητότητά του, το Tab S8+ προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και πρόσβαση στο απρόσκοπτο οικοσύστημα Samsung Galaxy. Το Samsung Galaxy Tab S8 παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία τηλεδιάσκεψης και επαναστατικές δυνατότητες multitasking, με τα αναβαθμισμένα Multi-active Windows  και το Samsung DeX. Χάρη στο νέο επεξεργαστή και τη βελτιωμένη ποιότητα δικτύου, κάθε εργαζόμενη μητέρα μπορεί να εργάζεται και να μοιράζεται περιεχόμενο αστραπιαία, ολοκληρώνοντας τις καθημερινές υποχρεώσεις της γρηγορότερα, ώστε να κερδίζει πολύτιμο χρόνο για εκείνη και την οικογένειά της.



Οι μητέρες του σήμερα είναι γυναίκες, που πέρα από την οικογένεια και την καριέρα τους, φροντίζουν και τον εαυτό τους, προσέχοντας την εμφάνιση και το στυλ τους και θέτοντας την ψυχική τους ευημερία στο επίκεντρο για μια ισορροπημένη ζωή. Το Samsung Galaxy Z Flip3 έρχεται με κομψό σχεδιασμό που προσδίδει ιδιαίτερο στυλ σε κάθε εμφάνιση του χρήστη, ενώ η επανασχεδιασμένη εξωτερική οθόνη επιτρέπει την προβολή ειδοποιήσεων και μηνυμάτων χωρίς να χρειάζεται αναδίπλωση. Ακόμα, ύστερα από μια πολυάσχολη και κουραστική ημέρα, η μητέρα μπορεί να χαλαρώσει απολαμβάνοντας την αγαπημένη της εκπομπή ή ταινία, αφού το Samsung Galaxy Z Flip3 είναι ιδανικό και για hands-free χρήση.



Η σύγχρονη μητέρα, παρά τις ατελείωτες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέλει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν και συμβάλλουν στη βελτίωση της ευεξίας και της φυσικής της κατάστασης. Η σειρά Samsung Galaxy Watch 4 επαναπροσδιορίζει πλήρως τον τρόπο που κάποιος παρακολουθεί τους δείκτες υγείας του, αφού έρχεται εξοπλισμένο με προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και μια μεγάλη ποικιλία από καθοδηγούμενες προπονήσεις. Το Samsung Galaxy Watch4 είναι το gadget που χρειάζονται όλες οι γυναίκες που επιθυμούν να παραμένουν δραστήριες και να φροντίζουν τον εαυτό τους.


Κάθε μητέρα είναι μοναδική, και εξίσου μοναδικές είναι οι ανάγκες της. Οι συσκευές που έχει στη διάθεσή της πρέπει να προσαρμόζονται στο lifestyle της και να τη βοηθούν να τα βγάζει πέρα στις καθημερινές απαιτήσεις του νοικοκυριού. Η σειρά ψυγείων Bespoke συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική και προσαρμόζεται στο lifestyle και στο design του κάθε σπιτιού, αφού διαθέτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υλικών ανταλλακτικών πάνελ. Τα ψυγεία Bespoke κυκλοφορούν σε ψυγειοκαταψύκτη και μονόπορτο. Ανάλογα με τις ανάγκες και τη φάση ζωής του ο χρήστης μπορεί  να προσθέσει επιπλέον μονάδες ψυγείων χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει την αρχική συσκευή του. Τα ψυγεία Samsung Bespoke επιτρέπουν στον κάτοχο να διαλέξει τη διάσταση, τα χρώματα και τις υφές που ταιριάζουν στην αισθητική της κουζίνας και στον τρόπο ζωής του.


Η Samsung διαθέτει μια ποικιλία από έξυπνα προϊόντα τεχνολογίας που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήστη και μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος της σύγχρονης μητέρας, βελτιώνοντας την καθημερινότητά της.