Aσύλληπτη τραγωδία συνέβη χθες στο Ηράκλειο καθώς ένας 70χρονος έπεσε νεκρός την ώρα που έπαιζε padel μέσα σε αθλητικό κέντρο.

”Έφυγε” μπροστά στους φίλους του την ώρα που έπαιζαν padel. Το περιστατικό συνέβη χθες σε αθλητικό κέντρο στο Ηράκλειο, όταν ο 70χρονος, ο οποίος βρισκόταν παρέα με φίλους του, βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Οι φίλοι που ήταν μαζί του βρέθηκαν εξ απήνης, καθώς ο Μανώλης Μαλλιωτάκης ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, φίλος του αθλήματος και καθόλα υγιής. Αμέσως, ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του αθλητικού κέντρου, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένας γιατρός ο οποίος προσπάθησε με μαλάξεις να τον επαναφέρει στη ζωή. Λίγο αργότερα μάλιστα, κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρουν.

Ωστόσο, αυτό δε κατέστη δυνατό και ο 70χρονος από το Ηράκλειο άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αθλητικό κέντρο. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε απινιδωτής στο χώρο πάντως, έχει εγείρει ερωτήματα και προβληματισμό σε συγγενείς και οικείους του 70χρονου, καθώς εκτιμάται ότι θα μπορούσε να κριθεί σωτήριος για τη ζωή του. Την Δευτέρα 16 Μαΐου στις 16:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Ανάσταση του Σωτήρος στα Σταυράκια, η κηδεία του 70χρονου Μανώλη Μαλλιωτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ έπαιζε padel.





Προηγούμενο άρθροΈλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως έχω το κινητό μου, τύπου μαύρο και η μάξι έκδοση»



Το διαβάσαμε εδώ