Το διαχρονικό στυλ είναι ένα αναβαθμισμένο κλασικό στυλ που ξεπερνά τις τάσεις της μόδας και δε δείχνει ποτέ παλιό.

Αποτελείται από βασικά εκλεπτυσμένα κομμάτια που αποφεύγουν να προσδιορίζονται από μια τάση ή μια συγκεκριμένη δεκαετία της μόδας.

Πάμε να δούμε πώς να κάνεις το στυλ σου διαχρονικό.

Επένδυσε σε βασικά κομμάτια

Το να έχεις πρόσβασή σε ποιοτικά και διαχρονικά κομμάτια στην ντουλάπα σου σε διευκολύνει στις ανάγκες τις καθημερινότητας. Επένδυσε σε ουδέτερα χρωματικά jeans , σε άνετα παλτό, σε καλοραμμένα σακάκια, φορέματα, κλασικά δερμάτινα μπουφάν και τσάντες.

Μην εστιάζεις στις τάσεις

Οι τάσεις έχουν πρόσκαιρο ρόλο με συγκεκριμένη χρονική ύπαρξη. Φυσικά υπάρχουν τάσεις που καταφέρνουν και γίνονται διαχρονικές για πολλούς λόγους πχ πρακτικούς. Δε χρειάζεται όμως να σπαταλάς πολύ χρόνο και χρήμα σε κάτι παροδικό.

Ψώνισε το σωστό μέγεθος για το σώμα σου

Μάθε το σώμα σου. Αυτό βοηθάει στο να πετύχεις ένα διαχρονικό στυλ. Όταν ξέρεις τι σε αναδεικνύει και τι πρέπει να αποφύγεις πάντα θα δείχνεις υπέροχη!

Μεταποίησε τα ρούχα στα μέτρα σου

Όπως και να το κάνουμε τα έτοιμα ρούχα του εμπορίου δε γίνεται να ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε μοναδικό σωματότυπο. Είναι αναγκαία λοιπόν η μεταποίηση, η οποία θα κάνει την εφαρμογή των ρούχων τέλεια στο σώμα σου.

Καθιέρωσε το προσωπικό σου στυλ

Κάνε έρευνα σε μαγαζιά, στο ίντερνετ όπου εσύ θέλεις. Δοκίμασε μέχρι να νιώσεις άνετα με το στυλ που σε εκφράζει. Μπορείς να πάρεις ιδέες από celebrities ή influencers. Μην αντιγράψεις απλά εμπνεύσου και προσάρμοσε στοιχεία στην δική σου ιδιοσυγκρασία.

Απόφυγε τα υπερβολικά αξεσουάρ

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις υπερβολές στο στυλ σου προσθέτοντας πολλά αξεσουάρ. Όμως less is more. Επικεντρώσου σε 3-4 βασικά κομμάτια όπως ένα ρολόι, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, μια ζώνη και τα γυαλιά ηλίου. Κι ανάλογα την περίπτωση πρόσθεσε ένα δύο αξεσουάρ ακόμα.

Tip: Μη ξεχνάς πως τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι για σε αναδεικνύουν και όχι να κλέψουν από τη λάμψη σου. Η προσωπικότητα σου είναι αυτή που μετράει πάντα.

Ελλαδικό



Το διαβάσαμε εδώ