Η είδηση του θανάτου της 42χρονης μηχανικού και μαμάς 3 παιδιών Αγγελικής Δεληχά συγκλονίζει από νωρίς το πρωί της Κυριακής τα Τρίκαλα.

Η 42χρονη λύγισε έπειτα από 4ετή, άνιση, μάχη με την επάρατο. Η κατάστασή της είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση τον τελευταίο μήνα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο. Επρόκειτο για μια νέα και δυναμική γυναίκα, ταγμένη στην επιστήμη της και στην οικογένειά της αναφέρει το onlarissa.gr. O σύζυγός της Θέμης Γαζέτας μαζί με τα 3 τους παιδιά (Γιώργο , Αθηνά , Παναγιώτη) και τους λοιπούς φίλους και συγγενείς την αποχαιρέτισαν με βουβό πόνο και ανείπωτη θλίψη χθες το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Μάλιστα, παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων ήταν τα χρήματα να δοθούν στο ΣύλλογοςΓονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα.

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ

Iνκόγκνιτο στα Τρίκαλα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της καλής του φίλης και συμφοιτήτριας, συναδέλφου του πολιτικού μηχανικού. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέφτασε διακριτικά στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος Ακολουθία, συλλυπούμενος το σύζυγο Θέμη Γαζέτα και τους γονείς της φίλης του. ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ Με τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Αγγελικής Δεληχά, Πολιτικού Μηχανικού, εκλεκτής συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ,  η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Τρικάλων αποφάσισε: Να εκδοθεί το παρόν συλλυπητήριο ψήφισμα, Να συμμετάσχει σύσσωμη στην κηδεία της, Να αποσταλεί η παρούσα ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια της αγαπητής συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Ο πρόεδρος Μπαταβάνης Απόστολος

Πηγή: tilestwra.com





Προηγούμενο άρθροΘλιβερές εικόνες από την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – Κανένας συγγενής δεν ενδιαφέρθηκε για τα οστά του



Το διαβάσαμε εδώ