Γυναίκα “φωτιά” και άνεμος μαζί, επικίνδυνος συνδυασμός κι όποιος …επιβιώσει…Η “καυτή” τραγουδίστρια που βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα και στις καρδιές χιλιάδων ανδρών, είδε την ήδη λαμπρή καριέρα της εντός των τειχών, να εκτοξεύεται κι εκτός …συνόρων μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision…(μέρες που είναι ας κάνουμε μία αναφορά), δεν αφήνει σε “ησυχία” τους πιστούς θαυμαστές της…που λιώνουν μπροστά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της …εντός κι εκτός σκηνής!

Η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει από τις πλέον εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες, αρκετά πρωτοποριακές και θεαματικές…γεμίζοντας με θετική ενέργεια τους χώρους όπου εμφανίζεται…γι’ αυτό και η επιτυχία της δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα καλά μελετημένων κινήσεων, αλλά και λατρείας…αποδεικνύοντας ότι η καλλονή τραγουδίστρια είναι γεννημένη για να λάμψει.

Δεν υπάρχει ούτε μία εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, που να έχει περάσει απαρατήρητη.

Κάποιες όμως έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και έχουν καταγραφεί στην “ιστορία” της ελληνικής showbiz.

H εμφάνισή της στα Mad Video Awards…που τρέλανε όλους όσοι ήταν εκεί, αλλά κι αυτούς που δεν ήταν και περιορίστηκαν να δουν κάποια αποσπάσματα…από οθόνης!

Με ένα λευκό ιδιαίτερα τολμηρό φόρεμα …που απαιτούσε αναλογίες υψηλών προδιαγραφών, κάτι που η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει χωρίς αμφισβήτηση…με πολλά “κοψίματα” και αβυσσαλέα ανοίγματα, που προκαλούσε απορία πώς συγκρατείται πάνω στο κορμί.

Αλλά όλο αυτό είχε και συνέχεια…γιατί τα εσώρουχα ήταν απαγορευμένα, ώστε να αναδεικνύεται το υπέροχο κατ΄ άλλα φόρεμα, αλλά και το κορμί… Το αποτέλεσμα ήταν η αποθέωση του στιλ και της Ελένης.

Πηγή: pagenews.gr

Το διαβάσαμε εδώ