Προβληματισμός στους 6 Δήμους του Πειραιά και το Δήμο Μοσχάτου μετά από σοβαρή καταγγελία που επιδόθηκε στο Νεκροταφείο Σχιστού και αφορά σε ενδεχόμενο κόλλημα νομιμότητας του Προέδρου του Συνδέσμου Δημοσθένης Σταματάτου.

Όπως προανήγγειλε το Piraeus Press πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους Δημάρχους και η οποία συζητήθηκε εν τάχει στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τον κ. Σταματάτο στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Απών από τη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Περάματος κ. Λαγουδάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Σταματάτος καθησύχασε τους Δημάρχους ότι δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ούτε υπάρχει κάποιο νομικό κόλλημα.

Χωρίς όμως να τους παρουσιάσει κάποια σχετική νομική γνωμοδότηση περί του θέματος!

Το Piraeus Press σας παρουσιάζει αποκλειστικά την σοβαρή καταγγελία επιφανούς επιχειρηματία ο οποίος κάνει λόγο για ξεκάθαρα παράνομη εκλογή του κ. Σταματάτου στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί τινάζει στον αέρα τη διοίκηση του Κοιμητηρίου Σχιστού.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο, τότε ο κ. Σταματάτος εκπίπτει των προεδρικών καθηκόντων και προκαλείται νέα εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Προέδρου.

Όμως το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα συμβεί με τις μέχρι σήμερα αποφάσεις του ΔΣ εάν ευσταθεί η συγκεκριμένη καταγγελία.

Ο αντίλογος προς το παρόν είναι ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα που να εμποδίζει έναν υπάλληλο της Βουλής να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Κοιμητηρίων Σχιστού.

Πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να είναι  ραγδαίες καθώς θα πρέπει να υπάρξει τελική γνωμοδότηση από αρμόδια όργανα ενώ δεν αποκλείεται και η αυτεπάγγελτη παρέμβαση Εισαγγελέα, ώστε να μην αιωρείται ένα σύννεφο ακυβερνησίας πάνω από το Κοιμητήριο Σχιστού με αφορμή την εν λόγω καταγγελία.

Δείτε αποκλειστικά στο Piraeus Press τη σοβαρή καταγγελία για τον Πρόεδρο του Κοιμητηρίου Σχιστού:

Πληροφορίες για νέες καταγγελίες

Οι πληροφορίες του Piraeus Press κάνουν λόγο και για νέες καταγγελίες που θα επακολουθήσουν και αφορούν πάλι στο πρόσωπο του κ. Σταματάτου.

Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν αφορούν στο ίδιο ζήτημα ή εάν αφορούν σε άλλα ζητήματα διοίκησης.

Προβληματισμός και στην Εκκλησία

Είναι γεγονός ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει θορυβηθεί και η Εκκλησία που δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να εμπλακεί σε ένα φαύλο κύκλο σκανδαλολογίας χωρίς λόγο.

Κύκλοι των δυο μητροπόλεων αναφέρουν ότι η Εκκλησία ζητά τα αυτονόητα από την εκάστοτε διοίκηση χωρίς να εμπλέκεται στις αποφάσεις και στα λοιπά διοικητικά ή οικονομικά ζητήματα.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει η υπόθεση να ξεκαθαριστεί το ταχύτερο δυνατόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeus Press για να μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις.





Προηγούμενο άρθροΒαλάντης: Εκτός εαυτού με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Ντροπή σου ρε, αντί να κάνετε ένα μνήμα»



Το διαβάσαμε εδώ